Deze website is in samenwerking gerealiseerd met Pixeljunky

Wat je moet weten


"…Diep van binnen vind je alle antwoorden, als je ze maar wilt zien…"
Voor wie is het?

Heb je spanningen, ben je gestresst en/of vermoeid? Heb je lichamelijke klachten? Is er sprake van depressiviteit, burn-out? Misschien heb je wel een trauma te verwerken, maar zelf kom je er niet uit. Dit zijn allemaal indicaties wat een ieder kan overkomen, jong en oud.


Heb je aanhoudende pijn?
Image

Stel je eens voor. Je neemt een pijnstiller omdat je hoofdpijn hebt. Is de hoofdpijn veroorzaakt door stress, dan zal de pijnstiller misschien wat verlichten maar zeker niet verdwijnen. In zulke gevallen biedt het reguliere medisch circuit niet altijd de oplossing. Ik help je te zoeken naar de oorzaak en hoe ermee om te gaan. Sta daarom open voor verandering maar raak je normen niet kwijt.

Pure ontspanning
Image

Healing is ook uiterst geschikt voor louter ontspanning. Je hebt bijvoorbeeld een drukke werkdag/-week achter de rug. Of je hebt gewoon de behoefte om even tot jezelf te komen, even te onthaasten, weg van je verplichtingen. Healing geeft je dan de extra ontspanning die je net nodig hebt.

Zorgverzekeraar

Een vergoeding door je ziektekostenverzekering is afhankelijk van je polis. Heb je een basispakket, dan is de vergoeding meestal nihil. Bij een uitgebreider pakket is er vaak een gehele of gedeeltelijke vergoeding mogelijk. Informeer hiervoor bij je zorgverzekeraar. De vergoeding valt onder 'Alternatieve geneeswijzen'.

"…Leer je leven per minuut te leven. Het leven snelt voorbij aan wie in haast reist …"
Geheimhouding
Image

Tenzij je toestemming geeft om aan derden inlichtingen te verstrekken, geef ik geen feiten en gegevens uit aan derden die ik tijdens en na onze sessie(s) heb gekregen. In Nederland is de geheimhouding (beroepsgeheim) voor medische hulpverleners geregeld in art. 457 van Boek 7 van het Burgerlijk Wetboek en in art. 88 van de wet op de beroepen in de individuele gezondheidszorg (Wet BIG). Geheimhouding is voor mij niet alleen een essentieel begrip. Naast het geen informatie verstrekken aan derden, is vertrouwelijkheid ook de veiligheid waarin je zult voelen om jezelf helemaal te kunnen geven. Dit zal bevorderlijk helpen aan de sessies, waardoor ik je sneller kan helpen om in balans te zijn en te blijven.

"…Vertrouwelijkheid is een kwaliteitskenmerk van gegevens dat alleen voor mij benaderbaar is omdat jij dit aan mij toevertrouwd…"

Tarieven

Magnetiseer-consult

De magnetiseer-behandeling duurt 1½ uur inclusief een kort voor- en nagesprek. Het tarief bedraagt € 65,-- inclusief BTW*. De eerste afspraak is wat uitgebreider..

Coaching-consult

De coaching behandeling duurt ongeveer 1½ uur. De kosten hiervoor bedragen € 65,-- inclusief BTW*. De eerste afspraak is wat uitgebreider.

Combi-consult

Dit is een combinatie van magnetiseren en gesprekstherapie. Een combi-consult heeft meer impact om je chakra's sneller in balans te brengen. Deze behandeling duurt 2 uur en kost € 130,-- inclusief BTW*. De eerste afspraak is wat uitgebreider.

* betalingen worden contant verrekend. Behandelingen alleen op afspraak. Mocht je verhinderd zijn,  zeg deze dan tijdig af. Het afzeggen van een afspraak dient ten minste 24 uur van tevoren te gebeuren.