Deze website is in samenwerking gerealiseerd met Pixeljunky

Welkom bij Viracocha

image

Mijn Social Media:

facebook Facebook

twitter Twitter

Mijn naam is Coen Keg. Ik ben in 1958 geboren in Geldrop en in mijn jeugd opgegroeid in Peru en Bolivia, Zuid Amerika.

Hoe en waardoor ben ik mij gaan verdiepen in het spirituele?
Van jongs af aan had ik waarnemingen die met het spirituele te maken hadden. Deze heb ik weggedrukt, maar ik was toen al bewust bezig met het welzijn van anderen. Gedurende mijn leven gebeurden er behoorlijk ingrijpende dingen. Ik heb voornamelijk (te) veel gegeven aan anderen waardoor ik mezelf buiten spel zette. Ik kwam zelfs in een burn-out terecht.


Pas tijdens mijn burn-out (her)ontdekte ik energieën die buiten het begrijpbare vallen. In de daarop volgende perioden ben ik mij gaan verdiepen in deze materie door het volgen van opleidingen en cursussen en te luisteren naar mijn innerlijke kracht. Centraal hierin was het energetisch werken door met mijn handen polariteitenergie over te brengen op een persoon. Daarbij werd de verstoorde energie terug in evenwicht gebracht. Gaandeweg werd het helpen van mensen die uit balans zijn geraakt op mentaal, emotioneel en lichamelijk niveau de rode draad in mijn leven, mijn missie.
"...Elk energie in jouw leven geeft evenwicht.
De kunst is om dit in balans te houden..."

Chakra's

Ieder mens bestaat uit lichaam, geest en ziel. Ons fysieke lichaam wordt gedragen door een energieveld waarbij het energetische centrum in je lichaam (chakra’s) in evenwicht hoort te staan met je rationele en gevoelsmatige bewustzijn. Een ieder heeft aura’s (lichtuitstralingen) die opgebouwd zijn uit verschillende lagen van elektromagnetische velden. Deze lagen corresponderen ieder met een van de chakra’s in ons lichaam. Elk hoofdchakra is verbonden met een belangrijke klier. Als een bepaalde klier problemen geeft, zal dit in ons fysieke lichaam (het laatste niveau) zich manifesteren. Toch kunnen pijn en ziekte ons ook wat ‘vertellen’. Het is een serieus advies van ons lichaam om meer aandacht aan onszelf te besteden. Vaak zijn het luide signalen dat er sprake is van verkeerd gebruikte energie. Sta weer in verbinding met je lichaam. Wat willen we echt? Waar liggen onze behoeften? Het is een gedachtepatroon of emotie die vraagt de werkelijke oorzaak aan te pakken door middel van healing en/of coaching.

Transformatieproces

De tijd staat niet stil. Alles verandert. Het is daarom van belang dat je voortdurend innerlijk groeit. Elk jaar krijgen wij de kans om opnieuw te beginnen. Zie het als een transformatieproces. Tijdens dit proces kunnen niet opgeruimde blokkades hoog oplopen. Het leven kan dan ook problemen met zich meebrengen. Zorgen, verdriet, pijn, angst en onzekerheid zijn onderdelen die uitmaken van de bouwstenen in je leven. Niet een ieder weet hier tijdig mee om te gaan. Wanneer één of meerdere onderdelen jarenlang een slepende last wordt, zijn mensen vaak gestresst. Dit uit zich in emotionele, lichamelijke en mentale klachten.Neem hier contact op Wil je meer informatie hierover?