Deze website is in samenwerking gerealiseerd met Pixeljunky

Healing


"...Je kunt beter een keer vallen dan nooit het gevoel van klimmen te hebben gehad..."
Defragmenteren van je blauwdruk

Ieder lichaam bevat positieve en negatieve geladen energie. Op verschillende manieren kunnen mensen uit balans raken. Deze verstoring (blokkades) leidt tot lichamelijke en psychische klachten, zoals stress, concentratiestoornis. Het gevolg brengt pijnklachten met zich mee zoals nekpijn, migraine, vastzittende schouders, aanhoudende ontstemdheid, spanningen op maag en/of keel, enz.
Met magnetiseren wordt energie gegeven, waarbij het verwijderen van blokkades het belangrijkste is. Daarbij is dit voor iedereen geschikt en is dus niet gebonden aan leeftijd of gezondheid.

Ik help je de verstoorde energie weer in evenwicht te brengen. Niet alleen je fysieke lichaam krijgt een helende veerkracht, maar ook je onzichtbare lichamen zoals blije en verdrietige emoties, kennis, overtuigingen en nare gebeurtenissen, ook wel de blauwdruk in je leven, worden opnieuw gerangschikt.

 


Intakegesprek
Image

Elk persoon is uniek en elke behandeling is op jou persoonlijk afgestemd. Daarom vul ik tijdens het eerste bezoek samen met jou een intakeformulier in en verzamel ik informatie over de belangrijkste problemen en achtergrond. Elke sessie heeft een kort voorgesprek. Vervolgens zal ik je vragen om je schoenen uit te doen en op de behandeltafel plaats te nemen.

Image
Behandeling

Om je blokkades op te sporen raak ik je licht aan. Ik maak afstrijkende bewegingen langs het lichaam. Je hoeft zelf niets te doen behalve volledig te ontspannen. Daarna concentreer ik me op je chakra's en geef aandacht aan je pijnplek. Aan het einde van de healing controleer ik je energiebanen en laat je innerlijke levenskracht weer oorspronkelijk stromen. Daarna blijf je nog een paar minuten op de behandeltafel liggen om het energieveld te laten stabiliseren en de healing te integreren. Tenslotte volgt een kort nagesprek.

Effect

Gemiddeld werkt een healing zeker nog 24 tot 36 uur door en kun je gedurende deze tijd 'anders' voelen dan gebruikelijk. Niet alleen tijdens maar ook na het magnetiseren zijn effecten voelbaar zoals een ontspannend gevoel, rillingen, warmte, tintelingen, voelbaar extra energie. In de loop der jaren heb je blokkades opgebouwd die niet in één keer kunnen worden opgeruimd. Meerdere sessies over een periode zijn dan ook nodig om een volledig helend effect te krijgen. Healing geeft je ontspanning en balans. Daarnaast krijg je weer energie en leer je grenzen te stellen.Voor elk ander een eigen belevenis & interpretatie

"...Ik was eerst onzeker dat ik helemaal niets zou merken. Maar wat ik heb ervaren was uniek!..."

- Eugène -