Deze website is in samenwerking gerealiseerd met Pixeljunky

Veelgestelde vragen


Moet je voor healing 'open' voor staan?

Iedereen staat open voor een bepaald geloof. Al is het voor de één het geloof in een religie en voor de ander het geloof in jezelf of allebei. Healing heeft niets te maken met religie. Het is het herstellen van de kosmische levensenergie waar een ieder wezen deel van uitmaakt. Iedereen is dan ook ontvankelijk voor healing. Feit is wel dat iedereen uniek is en dat het contact wat ik met je maak bij de één sneller verloopt dan bij de ander.Is de klacht meteen weg?

Bij healing word je weliswaar op meerdere niveaus behandeld, maar je probleem hangt sterk af van je klachten. Het is mogelijk dat je voldoende hebt aan 2 sessies, maar misschien zijn er meer sessies nodig. Je klachten kunnen namelijk variëren van lichamelijke pijnklachten tot geestelijke klachten zoals stress, zelfvertrouwen, verdriet.Wat is voor mij de beste behandeling: healing of coaching?

Dat is pas te beoordelen na een intakegesprek. Daar worden je klachten besproken en we bepalen op dat moment welke sessie(s) het beste bij jou past.Is het ook geschikt voor kinderen?

Zowel healing als coaching is voor iedereen geschikt. Dus ook voor kinderen. Iedereen wordt geboren met enkele reflexen en ontwikkelt zich na verloop van tijd lichamelijk en geestelijk. Als baby kom je veel in aanraking met je ouders/verzorgers en je leert daardoor te reageren op andere mensen. Deze sociale ontwikkeling is voor iedereen verschillend. Per slot van rekening is iedereen uniek en word je uiteindelijk een persoon met een eigen karakter. Kinderen kunnen ook symptomen van volwassenen hebben, zoals stress, concentratiestoornis. Deze symptomen worden daarentegen anders dan volwassenen beleefd. Kinderen hebben een andere wereld dan volwassenen. Daarom behandel ik kwesties van kinderen anders dan een (volwaardig) volwassene.Is het veilig?

Het is de pure samenwerking tussen jou en mij. Het ontvangen van een healing is volkomen veilig. Niet alleen tijdens maar ook na het magnetiseren zijn zelfs positieve effecten voelbaar zoals een ontspannend gevoel en voelbaar extra energie.Kan ik de sessies vergoed krijgen bij mijn zorgverzekeraar?

Een vergoeding door je ziektekostenverzekering is afhankelijk van je polis. Heb je een basispakket, dan is de vergoeding meestal nihil. Bij een uitgebreider pakket is er vaak een gehele of gedeeltelijke vergoeding mogelijk. Informeer hiervoor bij je zorgverzekeraar. De vergoeding valt onder 'Alternatieve geneeswijzen'.
Neem hier contact op Wil je meer informatie hierover?