Deze website is in samenwerking gerealiseerd met Pixeljunky

Coaching


"…Geluk is de kunst om een boeket te maken van de bloemen waar je bij kunt…"
Wees één met jezelf

Als jouw spirituele coach ben ik je raadsman, gids en stimulerende trainer. Ik help je om te gaan met je eigen bouwstenen door je gedachten beter op een rijtje te zetten, te leren omgaan met spanningen in je lichaam. Het doel is niet het oplossen van de gevolgen, maar de bewustwording van de oorzaak. Pas wanneer je weer in verbinding staat met jezelf, voel je rust en leef je minder vanuit je hoofd en hectiek om je heen. Wanneer je één bent met je innerlijke ik, bekijk je jouw probleem vanuit een andere manier. Je zult verstelt staan dat je zelfs met oplossingen komt!


Optimale begeleiding
Image

Ik help je om te gaan met blokkades waar je geen raad mee weet hoe deze te moeten aanpakken. Vaak worden blokkades weggestopt en onderdrukt. Dit kan weer leiden tot disbalans. Door middel van spirituele coaching leer je om te gaan met jouw eigen ik. Hoe luister ik naar mijn intuïtie, hoe versterk ik deze. Geef aandacht aan je gedachten en de stroom van je emoties. Emotie is een gevoel wat je niet in regels kunt vastleggen en is voor een ieder verschillend. Leer om te gaan met je bouwstenen. Pas dan kun je zaken loslaten. Hoe minder ballast des te beter. Hierdoor krijg je meer innerlijke rust en zelfvertrouwen.

Image
Actieplan

Tijdens het eerste bezoek stellen we samen vast waar aan gewerkt zal worden. Door samen een actieplan op te zetten, word je geconfronteerd met je eigen ik. Wellicht zal dit angstige, verdrietige of onzekere gevoelens teweeg brengen, maar dit zal voor jou beslist duidelijkheden en inzichten opleveren. Ik zal mijn aandacht richten op dat wat er op dat moment is. Wees ervan bewust dat je al compleet bent. Daarom zal ik je niet veranderen. Ik help je jouw balans weer terug te vinden door het vinden van je eigen weg. Afhankelijk van de situatie duurt een coachingsgesprek niet langer dan een uur. Belangrijk tijdens dit gesprek is om ontspannen te zijn, jezelf te zijn. We komen hiermee niet alleen tot de kern van het probleem, maar je staat dan beter open voor het welzijn van je lichaam en geest.

Vervolgplan

In de vervolgsessies nemen we de opdrachten die ik je meegeef door. De samen afgesproken opdrachten kunnen uiteenlopend zijn. Van gebeurtenissen opschrijven tot een uitstap naar een bepaalde plek. Belangrijk is om te evalueren wat er goed ging, of waar je tegenaan bent gelopen. Pas dan kunnen we weer verder bouwen aan de besproken doelen, de bewustwording van de oorzaak zodat je zelf tot oplossingen kunt komen."…Er bestaat geen toverdrank die ons wijsheid geeft. Alleen van onze ervaringen zullen wij leren en alleen als wij waarlijk bereid zijn te leren. We kunnen duizenden boeken lezen waarvan de woorden ons inspireren, ons een bepaalde richting zullen wijzen. Maar alleen de ervaring kan ons bij het geschreven woord werkelijk betekenis geven…"